2014. sze 02.

Esküvő

írta: dedi88n
Esküvő

Minden menyasszony tökéletes esküvőről álmodik. Akárcsak a romantikus filmekben, meseszép ruhákban, káprázatos sminkkel vonulni a virágkölteményekkel díszített padok közt, az oltárhoz. Ám a valóságban sokkal nehezebb feladat, mint amilyennek látszik. Manapság már rengeteg helyről szerezhetünk segítséget. Az esküvőszervezők, az esküvő egész menetét lebonyolítják. Ők teljes mértékben tehermentesítik a menyasszonyt és a vőlegényt az esküvő napján. Ezen kívül létezik esküvő stylist, aki a menyasszony jobb keze a készülődés, ruhaválasztás terén. Egy jó esküvő stylist ismeri az új trendeket, különlegességeket, a legjobb ruhaszalonokat, a professzionális fodrászokat és sminkmestereket, valamint megannyi olyan fontos apróság tudója, ami zökkenőmentessé és varázslatossá teheti minden ara életének legszebb napját.

Esküvő stílusok számos fajtája létezik. Ilyenek például:

 

 

Bohém esküvő

 

Alapvető jegye a humor, a vidámság. Természetesen minden, még a ruha is a játékosságra hajaz. Ideális választás egy rövid, vagy valamilyen színnel kombinált ruha. Esküvői dekoráció terén is a vidám színek jelennek meg, csakúgy mint az esküvői tortán. Helyszínként válasszunk egy ehhez a témához nagyon illőt. Például egy  vidámparkot. Ha szeretnénk valamilyen különlegességet is belecsempészni a estébe, akkor hívjunk egy humoristát.            

 

 image475x475_1.jpg

Image475x475 (2).jpg

image475x475 (1)_1.jpg

Naturális esküvő

Fő a természetesség, ezért is ideális helyszín az erdő, a vízpart, a tópart, vagy akár a tengerpart. Ezt tükrözi a menyasszony egyenes vonalú, egyszerű ruhája, a vőlegény egyszerű inge és lenvászon nadrága. A díszítés terén csak a  finom, kevés színek kombinácója lehetséges. Ugyanígy a torta esetében is.

 

 

 

 

Népies esküvő

 

Sok magyar ember szívéhez közel álló esküvő. A hagyományos motívumok mindenhol megjelennek. Nem maradhat le a menyasszony, illetve vőlegény ruhájáról, az asztalok díszítéséről, sem pedig a tortáról. A helyszín terén csupa lehetőség tárul elénk. Válasszon csárdát, Lovasparkot, vagy sátoros esküvőt. Különlegességek ételek és italok terén lehetnek a nagyon finom magyar borok, vagy akár egy ökör sütés is.

 

 

,

 

Klasszikus esküvő

 

Ez a stílus időtlen, finoman nőies vonásával, elegáns megjelenésével remek választás lehet. Helyszín terén a legideálisabbak az éttermek. A vendégeket ültessük székszoknyás körasztalok mögé. A tortán megjelenhetnek a marcipán virágok, de az élő virág kompozíció sem elhanyagolható.

 

 

 

Romantikus esküvő

 

Az igazi királylányos, állomba illő, csillogó esküvő. Akár azt is mondhatjuk, hogy a túlzások esküvője. Helyszínnek a legmegfelelőbb a kastély, illetve kastély kert. A menyasszony ruhája biztos, hogy nagy, habos-babos ruha, akár kövekkel díszítve. A dekorálásnál előfordulnak természetesen a virágok, de a szökőkutak, a gyertyák, vagy akár az égősorok tömkelege is. A menyasszony és a vőlegény röptethet pillangót, galambot, de a hintóval való érkezés elengedhetetlen :).

 

 

 

Egy díva esküvője

 

Itt a középpontban tényleg a menyasszony áll. Ez a legfényűzőbb az összes esküvő közül. A menyasszony sellő ruhát visel, a színek az eleganciát tükrözik. A dekorálásnál jégszobrokat, kristályokat, gyöngyöket használnak, tehát minden olyan eszközt, amit a dekoráláshoz el tudunk képzelni. Az ifjú pár fényűző autóval közlekedik, a menüt méregdrága alapanyagokból, mesterszakács készíti.

 

 

Szólj hozzá

stílus esküvő csináldmagad esküvői dekoráció esküvői dekoráció Vintage